Vi har superskarpe priser på vores foldbare el-cykler. Er du i tvivl om noget så ring til os på tlf. 7190 9899

Tilbage til webshop

Hvem er e-move.dk?

E-Move ApS er en ny online leverandør af elektriske produkter. Dvs. produkter som alle har det til fælles at de kan flytte sig ved brug af strømmen fra batteriet. Vi sælger produkter af meget høj kvalitet, hvor der også er fokus på design og enkelthed, som samtidig skal være sjov at køre på.

Stifterne er både elektrikere og it-folk, og den specielle sammensætning, er præcis det, der gør E-Move ApS til en stærk virksomhed. Vi udmærker os ved, at være rigtig gode til design, kvalitet og ikke mindst til at købe ind, og den kompetence skal komme vores kunder til gode i form af både spændende produkter, men så sandelig også rigtig stærke priser. Vi kommer til at udvide forretningen betydeligt i de kommende måneder/år med mange andre spændende produkter, men det er væsentligt for os, at der er en form for "særegenskab" i de produkter, vi kommer til at lancere. 

Vores forretningskoncept er enkelt: Vi tror ikke på, at du skal købe dine elektriske enheder, dertil går udviklingen simpelthen for hurtigt. Derfor tilbyder vi din virksomhed en meget attraktiv lejeaftale, som er meget enkel og meget simpel. Aftalen løber typisk i 24 mdr. og du får herefter muligheden for at få helt nye produkter og en helt ny aftale. Meget enkelt, meget nemt og helt uden bøvl. 

Vi håndterer alle led i processen – fra producenten til leveringen til dig, så der er ingen fordyrende mellemled, når du handler hos os. 

E-Moves produkter er nøje udvalgt ud fra det "rigtige design til den rigtige pris". Vi har altid udvalgte modeller på lager, så vi kan levere hurtigt.

Når du handler hos os, handler du hos en DANSK virksomhed. Vi er meget transparente i forhold til "hvem vi er" og "hvor vi holder til". Du kan altid få fat i os, og vi er nemme at komme i kontakt med. Du kan altid finde alle oplysninger om os på vores webshop, og vi "gemmer" os ikke bag andre navne eller lignende. For os er det vigtigt at være korrekt synlige overfor vores kunder. De har krav på at vide, hvem de handler med. 

Derfor startede vi e-move.dk

El-cykler er i stærk fremdrift i disse år. Det er en udvikling, der har været i gang nogle år, men vi er reelt først lige begyndt. 

De første el-cykler var dyre, og mange er det stadigvæk. De fleste el-cykler på markedet "minder" om vores velkendte cykler - blot med et batteri. Nuvel, der er kommet flere og flere smarte el-cykler i takt med en videreudvikling af teknologien, og det er helt klart kommet forbrugerne til gavn.  

Vi tror på, at vi i fremtiden vil se, en langt større udbredelse af el-cykler og el-drevne køretøjer i det hele taget. Vi er stærkt optaget af, at kunne tilbyde denne form for GRØNNE transportmiddel til forbrugerne til en meget favorabel pris til gavn for dig som kunde hos e-move.dk. 

Vi ønsker at tilbyde kvalitets-og designmæssige el-drevne enheder til nøje udvalgte grupper, hvor vi ser, at vores el-drevne enheder kan dække et efterspurgt behov. 

Det er vigtigt for os, at vi kan tilbyde vores el-drevne enheder til den mest konkurrencedygtige pris sammenlignet med konkurrenter og andre modeller.